avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Pot recupera avansul pt o casa daca nu e trecuta ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Pot recupera avansul pt o casa daca nu e trecuta clauza in antecontract?

Am facut un credit de nevoi personale pt avansul pt o casa, urmand ca diferenta sa o platesc din creditul ipotecar pt "prima casa"; din cauza ca evaluarea facuta de banca e cu 10.000 euro sub pretul cerut, nu imi mai permit sa iau casa. Pot recupera banii dati ca avans dc notarul nu a inclus nici o clauza referitoare la acesta? Cand l-am intrebat a spus ca nu trebuie trecuta, e in lege. Daca vanzatorul nu vrea sa semneze rezolutiunea antecontractului ce sanse am sa castig in instanta? Va mulțumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Recuperare sau pierdere avans prima casa justauser justauser Buna, imobilul pt care am dat avans, a fost evaluat cu 2000 de euro mai putin. In contract este specificat faptul ca daca banca nu imi acorda banii, primesc ... (vezi toată discuția)
Anulare antecontract vanzare-cumparare tomytagabi tomytagabi Buna ziua, Am facut un antecontract de vanzare cumparare ca prima etapa in achizitionarea unei case. Bineinteles cu clauzele aferente in caz de razgandire ... (vezi toată discuția)
Ipotecare apartament pt care exista promisiune bilaterala de vanz-cump cristiana11 cristiana11 in ianuarie 2008 a fost incheiat un antecontrc de vanz-cump pt un ap care la acel moment nu era finalizat nu avea cadastru promitenta vanz a declarat sub ... (vezi toată discuția)