avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intrebare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Intrebare

Am fost implicat intr-un accident de circulatie in 03,11,2017 rezultat cu vatamare corporala a pietonului angajat in traversare pe trecerea de pietoni. Dovada cu drept de circulatie pana in 17,11,2017, neprelungita. Fara consum de alcool, aparatul etilotest a indicat 0. Din hartiile de la politistul care mi-a retinut permisul victima are Tcc minor si excoriatii genunchi drept. Ar trebui sa astept comunicarea de prezentare la audiere sau trebuie sa ma interesez de dosarul de vatamare corporala din culpa, pe care politistul mi-a spus ca il va inainta spre cercetare? Catre Cine sa ma indrept, intrucat nu stiu nici numar de dosar, nici nume persoana care cerceteaza, nici nume procuror....
Multumesc, Mihai
Ultima modificare: Luni, 14 Mai 2018
Mitza70, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mitza70 , utilizator 20:51, 14 Mai 2018
Mergeti la politie sa va interesati.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier - vatamare corporala - rog ajutor :( tigerban tigerban In urma cu aprox. o luna, traversam un oras, si in dreptul unei trecere de pietoni vad pe partea dreapta (tin sa precizez ca drumul avea o singura banda pe ... (vezi toată discuția)
Buna, as avea si eu o intrebare.. o persoana accidenta ca pieton ... Busta Busta Buna, as avea si eu o intrebare.. O persoana accidenta ca pieton (asteptand sa traverseze la culoare verde) la începutul lui decembrie, cu multe fracturi, ... (vezi toată discuția)
Dosar penal Lipi Lipi In cateva cuvinte... Neatentie la traversarea unei linii de tramvai, seara, tramvaiul FARA FARURI APRINSE (deci greu observabil dar nu asta e problema...), ... (vezi toată discuția)