avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Solicitare venita de la tatal
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Solicitare venita de la tatal

Buna ziua,

Am primit din partea fostului sot (parintele separat al minorului nascut din aceasta casatorie), solicitarea urmatoare:
"Ma intereseaza dupa certificatul de nastere 2 copii color si alte 10 color sau alb-negru, TOATE LEGLIZATE. Plus un scan de mare rezolutie si calitate 300dpi trimis pe mail."
Va rog sa imi spuneti daca am obilgatia sa-i fac ZECE astfel de copii legalizate dupa certificatul de nastere al copilului, , si pentru ce i-ar putea, real, folosi toate aceste copii legalizate.
O copie legalizata, traditionala, nu-i suficienta? Exista ceva restrictii ?
Oare legalizeaza notariatul COLOR, acest CN, cf solicitarii dansului?
Din punctul meu de vedere este o absurditate, insa sunt mai putin in domeniu.

Multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: proastasatului , utilizator 12:29, 16 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Părerea mea ea ca nu aveți obligația sa mergeți sa le faceți dvs, în cel mai bun caz însoțiți-l la notar sa și le poate face și sa achite dansul contravaloarea . Pe email presupun ca nu este o problema scanarea o puteți face și cu telefonul.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveti nicio obligatie de a-i oferi copii dupa certif de nastere, nici color, nici alb negru. Iii puteti trimitr insa scanat o copie nelegalizata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie comuna- parintele separat solicita certificat nastere legalizat copil Michaela2014 Michaela2014 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca sunt in vreun risc dpdv legal in cazul in care nu doresc sa ii ofer tatalui copilului certifiatul copilului de nastere, ... (vezi toată discuția)
Legalizare acte barbu_ barbu_ O copie color a unui document legalizat se poate autentifica, conform cu originalul cu stampila institutiei? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Obligativitatea legalizarii fotocopiilor dupa ci castelano castelano sunt obligat cumva prin lege sa legalizezi o fotocopie dupa un act de identitate(C.I)?,mentionez ca :fotocopie facuta de ei, cu aparatul propriu al firmei in ... (vezi toată discuția)