avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie comuna- parintele separat solicita certificat ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie comuna- parintele separat solicita certificat nastere legalizat copil

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca sunt in vreun risc dpdv legal in cazul in care nu doresc sa ii ofer tatalui copilului certifiatul copilului de nastere, pt a-si face dansul cate copii legalizate doreste dupa acesta.
Mentionez ca i-am trimis un scan de mari dimensiuni dupa certificat nastere copil, insa cere mai multe copii legalizate; chestiune cu care sunt mai putin de accord. Ma preocupa si despre ce ar putea face dansul cu aceste copii legalizate ale CN al copiluil.
Multumesc anticipat
Ultima modificare: Joi, 21 Iunie 2018
Michaela2014, utilizator
Cel mai recent răspuns: When , utilizator 14:07, 22 Iunie 2018
Ma preocupa si despre ce ar putea face dansul cu aceste copii legalizate ale CN al copiluil.

Ce credeti ca ar putea face cu ele?
Exista oricand posibilitatea sa declare certificatul copilului pierdut si sa scoata altul.
E vorba de ambitie aici. Mergeti cu omul sa isi legalizeze certificatele pe banii lui si ati scapat de problema si complicatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare venita de la tatal Michaela2014 Michaela2014 Buna ziua, Am primit din partea fostului sot (parintele separat al minorului nascut din aceasta casatorie), solicitarea urmatoare: \"Ma intereseaza dupa ... (vezi toată discuția)
Mi-am pierdut certificatul de nastere si buletinul annamaria1985 annamaria1985 buna ziua asi avea si eu o intrebare miam pierdut si certificatu de nastere si buletinu ce este de facut casa imi pot face din nou certificat de nastere? (vezi toată discuția)
Certificatul de nastere in mai multe exemplare? zenovius zenovius Buna ziua, Intrebarea este cea din subiectul postarii: in ce temei legal (daca exista) pot \\"convietui\\" doua exemplare ale aceluiasi certificat de ... (vezi toată discuția)