avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ce trebuie sa fac in urmaroarea situatie
Discuție deschisă în Executare silită

ce trebuie sa fac in urmaroarea situatie

buna ziua . anul trecut m-am asociat cu cineva si am facut un srl unde suntem administratori 50%/50%. imediat dupa, am plecat din tara pentru a termina studiile iar dupa de am revenit am constatat ca asociatul meu a dat teapa la mai multe firme si acum imi vin tot felul de hartii acasa cu amenintari de procese inclusiv o instiintare de executare silita pe numele meu .Ela dat un BO dar in banca firma nu avea nici un ban . precizez ca eu nu am semnat nimic nici facturi nici contracte sau altceva , practic el s-a ocupat de tot iar acum nu mai reusesc sa-l gasesc . in cazul asta ce trebuie sa fac . multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: dani76 , utilizator 20:01, 30 Octombrie 2009
nu ati semnat un bilet la ordin la avalist ?, sau poate a semnat el si a pus datele dvs. cautati pe portal.just.ro la judecatoria de unde apartineti introduceti o parte din numele firmei dvs. la dosare si puteti vedea procesele care vi sau intentat firmei dvs
nu am semnat nimic de fapt am copia dupa factura si BO unde este doar numele asociatului.
daca nu ati semnat ca si avalist pe BO nu veti avea nicio neplacere din partea creditorului.Oricum, ca sa contracteze credite firma unde erati asociat , asociatul celalalt trebuia sa prezinte o hotarare a adunarii generale a asociatilor(daca este prevazut in actul constitutiv al societatii) care sa ii permita sa contracteze un credit...altfel , chiar si in cazul unei proceduri de faliment sau insolvenat nu veti pati nimic....
merci frumos de raspuns .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi executat doar unul din 2 administratori???? dani76 dani76 buna ziua ! cum pot rezolva urmatoarea problema? eu impreuna cu o alta persoana suntem administratori 50%-50% la o firma(SRL) . asociatul meu, in timp ce eu ... (vezi toată discuția)
Bo avalizat liviu2011 liviu2011 Buna ziua , am si eu cateva nelamuriri in legatura cu niste bilete la ordin avalizate. Am o firma in care sunt asociat cu 50% , iar celalalt asociat are 50% si ... (vezi toată discuția)
Bo avalizat anders anders Buna ziua. Fiind asociat intr-o societate comerciala am avalizat un bilet la ordin ca garantie pentru un credit luat de societate. Am cesionat partile sociale ... (vezi toată discuția)