avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acord vecin pentru demolare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acord vecin pentru demolare

Buna ziua! Va rog frumos sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: Trebuie acordul vecinului pentru autorizatia de demolare a unei case in calcan cu a vecinului? La Primaria Cluj Napoca nu m-a lamurit nimeni...
Cel mai recent răspuns: mara14 , utilizator 17:47, 18 Mai 2018
Trebuie sa detineti un proiect de demolare intocmit de o firma autorizata. In baza proiectului puteti solicita autorizatie de demolare ctie. Pentru obtinere autorizatie, aveti nevoie de acordul scris al vecinului dvs.
Gasiti lamuriri suplimentare aici:
www.avocatnet.ro/forum/discu...
[ link extern ]
Va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa calcan - cu teren liber - acord sau nu boldormiahi boldormiahi Casa Calcan - acord sau Nu Am achizitionat un teren cu o casa veche - demolabila, Parcela este ingusta 9.8m font, prin urmare doresc sa raman pe limita de ... (vezi toată discuția)
Autorizatii necesare pentru un container fast-food AlxN AlxN Buna ziua, Am un teren pe care doresc sa incep o afacere: o terasa- restaurant, iar \"bucataria\" sa fie amenajata intr-un container tip fast-food. Nu ... (vezi toată discuția)
Autorizatie dupa construire stelutanicoleta stelutanicoleta Buna ziua! am demolat o magazie la tara si am construit in locul ei o camera. Asta a fost acum 3 ani. Cum mai pot obtine autorizatie de demolare/constructie ... (vezi toată discuția)