avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Lipsa semnatura martor asistent - Refuzul semnarii ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Lipsa semnatura martor asistent - Refuzul semnarii procesului verbal

Buna ziua,

Voi incerca sa fiu cat mai scurt si la obiect. Am primit prin posta un proces verbal de contraventie in baza legii 91/1991. In momentul in care am discutat cu Politistii, acestia nu mi-au oferit posibilitatea de a semna procesul verbal pe loc.

Mentiunile agentului sunt urmatoarele : Refuza sa semneze P.V.C.C

Lasand la o parte ce este scris mai sus, putin mai jos pe PV gasim urmatoarele : Contravenientul nu este de fata/refusa/ nu poate lua la cunostinta despre continutul procesului verbal, fapt atestate de martorul asistent : (aici este scris numele acestuia), CNP(apare CNP-ul), dupa care restul campurilor sunt goale ( Seria/Nr. CI,)

Nu a fost de fata nici un martor asistent deoarece : camp gol

Putin mai jos, semnatura Martorului Asistent lipseste cu mentiunea : "Nu a fost de fata la intocmirea PVCC din cauza orei tarzii"


Practic, agentul a completat motivul lipsei martorului asistent unde trebuia sa apara semnatura. In acelasi timp, mai exista alte date despre martorul asistent.

Daca voi contesta aceasta contraventie, pot face referire la OG 2/2001?

Multumesc anticipat,
Alin



Cel mai recent răspuns: Scouser23 , utilizator 18:15, 15 Mai 2018
P.S. Nu stiu daca am postat in categoria corecta, ma puteti redirectiona daca este cazul?

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa semnatura martor asistent - refuzul semnarii procesului verbal Scouser23 Scouser23 Buna ziua, Voi incerca sa fiu cat mai scurt si la obiect. Am primit prin posta un proces verbal de contraventie in baza legii 91/1991. In momentul in care ... (vezi toată discuția)
Contestare contraventie - martor asistent cristiserban cristiserban Am primit o amenda de la politia rutiera pe care am contestat-o deja. La \\"alte mentiuni\\" se specifica: contravenientul recunoaste fapta si refuza sa ... (vezi toată discuția)
Proces verval de contaventie trimis prin posta cu toate ca am fost prezent in momentul intocmirii lui solcan_ionut solcan_ionut Dupa ce am parcat masina, mi s-a solicitat actele la control decatre un agent de politie care mi-a zis ,,ca ma urmarit prin localitatea pt ca vorbeam la ... (vezi toată discuția)