avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... avocati cit mai puteti rabda hotia colegilor din ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

avocati cit mai puteti rabda hotia colegilor din conducerea baroului si a CAA

X-(X-(XSuntem la aproape 20 de ani de la revolutie si constatam ca si Baroul Bucuresti
sau infiltrat activisti de partid si securisti care nu fac altceva decit sa profite de resursele financiare
prin excrocarea colegilor. Decanul Iordachescu a cistigat alegerile cu promisiunea ca va desfiinta taxele excesive, penalitatile de intirziere CAA si contributiile la Barou si UAR ptr. lunile in care nu sunt incasari. O MARE minciuna. Cum s-a vazut in functie nu a facut alceva decit sa ingroase rindul HOTILOR:
Avocati, va simtiti protejati de Barou, aveti unde sa va plingeti pasurile, ne protejeaja cumva baroul cu sletha de consilieri de avocatura clandestina, a altor "barouri" a firmelor de recuperari, a altor companii
care practica avocatura mascata? NU si nici nu o vor face ptr ca aceste afaceri sunt ale lor- ale hotilor de consilieri .
De ce de atitia ani in Baroul Bucuresti au ramas aceeasi oameni la conducerea Baroului si ale Casei de asigurari.? NU MAI SUNT ALTI OAMENI DESTEPTI INTRE AVOCATI???
Ce se intimpla cu contributia platita baroului, unde se regaseste aceasta? In excursiile pe care le fac cei din conducere, in primele si salariile umflate, in diferse investitii neprofitabile? In bursele in strainatate acordate copiilor celor din conducere? Sau pierduti datorita "diferentei de curs valutar"?
Ce se intimpla cu contributia de la Casa de asigurari
a avocatilor. Se regaseste in medicamente, in zile de concediu medical de maternitate ????? NU, acestia bani se duc in excursii private ale conducerii, in prime si salariile umflate, in diferse investitii neprofitabile? In bursele in strainatate acordate copiilor celor din conducere? Sau pierduti datorita "diferentei de curs valutar.
Ati vazut ca din totalul cheltuielilor CAA pe 2008 cheltuielile cu deplasarile in strainatate sunt mai mari decit cheltuielile cu medicamente si indemnizatii de boala acordate???? Acum vor sa-si construiasca, din banii pentru pensii, un hotel la Techirgiol.??? Pina in prezent au cheltuit peste 4 milioane euro? Pentru asta cotizam noi lunar cu sumele obligatorii?? Credeti ca din contributia obligatorie ptr. CAA veti primi pensia care vi se cuvine??? credeti ca v-a mai avea CAA banii ptr pensiile voastre??? Toti imbatrinum si vom avea nevoie de pensie??
Puteti compara pensia calculata acumde CAA cu pensia celor iesiti la pensie pina in 2000?? stiti ca sunt pensii ale avocatilor iesiti inainte de 2000 care depaseste 300 mil lei vechi? veti obtine si voi o astfel de pensie ?? DE CE NU??????
Unde se duc banii ceruti de CAA cu titlu de penalitati CAA ??? In PRIME DE MERIT ale celor din conducere,?? De ce acesti bani nu intra la acelasi fond de pensii?? PENTRU CA SUNT FURATI -PRIN ABUZ DE LA FRAIERI: DE CE APARATUL CAA numara atitia angajati
si cine sunt acesti angajati care nu fac nimic??? Nu sunt rudele consilierilor si alre celor din conducerea CAA????
De ce alte barouri si filiale CAA din tara nu au pretins penalitati la intirzierea platilor si toti cei din conducere s-au opus acestei practici colegiale?
Stiti ca Decanul Iordachescu practica o epurare in masa a avocatilor?? Stiti ca pina in prezent au fost suspendati peste 300 de avocati ? stiti ca urmeaza alte 500?? Unde credeti ca se vor duce acesti avocati sa profeseze?? Oare nu in Baroul Botta?? O fi si Iordachescu in solda lui Botta???
Cum de s-a ajuns ca Baroul Botta sa aiba peste 2000 de avocati ??
Stiti ca foarte multi avocati din Baroul nostru pleaca la Baroul Botta ptr. ca taxele sunt exagerat de mari.
Oare suntem atit de prosti incit sa nu facem nimic??
Nu ar trebui sa ne trezim si sa dam de pamint cu toti acesti bosorogi care nu fac altceva decit sa ne exploateze.
Unde credeti ca va ajunge Baroul Bucuresti cu actuala atitudine???
Ridicati capul si ginditi fratilor, ca altfel , ca in intreaga societate romaneasca, vom deveni sclavii acestor nenorociti.
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Octombrie 2009
roky, utilizator
Cel mai recent răspuns: roky , utilizator 19:37, 4 Noiembrie 2009
Aveti perfecta dreptate sa va manifestati impotriva practicilor neortodoxe.
Trist este faptul ca aceste practici si "uscaturi"care intineaza calitatea,profesia,
prestanta,renumele de avocat ,sunt destul de des intalnite ,iar decanii barourilor isi obladuesc si isi protejeaza elementele ,care fac obiectul reclamatiilor si sesizarilor motivate.
Nu va faceti probleme,aspectele sesizate de catre dvs ,nu sunt singulare ,situatii similare existand si la alte barouri din tara .
Draga inocentta, acest mesaj este postat de vineri. pina in prezent esti singura care a raspuns. Oare toti ceilalti colegi sunt multumiti de conducerea Baroului??
sau stau ca strutul cu capul in nisip si le este frica, macar, sa comenteze????
Acesta este motivul ptr. care Hotii din baroul Bucuresti isi permit sa ne fure.
Pacat ca avocatii romani, desi sunt cunoscatori ai dreptului, nu au coloana vertebrala sa-si apere si protejeze drepturile.
Buna ziua,

@roky : doua aspecte 1) daca ai ceva dovezi atunci ar trebui sa le postezi undeva, sa le faci publice, sa le faci sa produca efecte
2) identitatea ta ar trebui sa fie cunoscuta - "roky" probabil ca nu suna asa de serios incat oamenii de pe acest site sa se arunce intr-o asemenea dezbatere delicata

Avocat Boncu
1 in primul rind intentia mea nu este de a dezvolta "dezbateri" ci de a trage un semnal de alarma pentru toti colegii avocati.
2. in ceea ce priveste dovezile, acestea sunt notorii. nu trebuie decit sa verificati raportul CAA pe anul 2006_2008 si acolo veti regasi tot ceea ce va intereseaza. In masura in care cititorul nu face partea din tagma celor care isi umplu buzunarele din aceste fonduri (fondurile Baroului, ale CAA) sunt categoric convins ca va dezavua total si neconditionat aceste raporte.
Mai mult decit atit, priveste drepturile si obligatiile noastre de care o tagma abuzeaza.
Nu trebuie decit ca fiecare din noi sa se intereseze strict de situatia personala: ce se intimpla cu banii fiecaruia si daca acesti bani se intorc la noi in vreo modalitate, ce pensie va primi si de ce este asa de mica, de ce pina in anul 2000 avocatii aflati in pragul pensionarii raportau incasari mincinoase de miliarde si ce punctaj de pensie au primit ptr aceste raportari, ce pensie au in prezent si cine sunt acestia. .Acolo veti gasi toate dovezile si raspunsurile. De asemenea verificati promisiunile electorale ale Decanului Iordachescu si veti vedea cine minte.
Problema ca nici eu, timp de peste 16 ani, fiind prins cu o activitate intensa, nu mi-am pus aceste in trebari si nu m-au interesat.
Incerc sa le pun eu ptr. fiecare dintre D-voastra si poate vom primi fiecare dintre noi, pentru banii pe care ii platim lunar, raspunsul la care sunt obligati "dragii de consilieri"
4. in ceea ce priveste numele meu, "roky", cine poate, il va intelege ca pe o forma de protest.
In ceea ce priveste provocarea identitatii, cred ca mai important este mesajul pe care vreau sa-l transmit si adevarul continut de acesta.
Nu ai decit doua alternative:fie sa nu te intereseze subiectul in prezent, dar sigur te va interesa in viitorul apropiat, fie sa te intereseze si vei gasi singur si dovezile si raspunsurile. O seara placuta, Roky
Ultima modificare: Miercuri, 4 Noiembrie 2009
roky, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiar, la baroul traditional ori la cel constitutional?. stteffano stteffano Am vazut ca, atat baroul traditional cat si ,cel constitutional infiintat de dl.BOTA ,organizeaza examen de admitere in meseria de avocat,respectiv avocat ... (vezi toată discuția)
Refuz desemnare avocat de catre decan tobescu tobescu Buna ziua, as avea o întrebare multumesc pentru raspunsurile Dvs. O prietena de a mea a obtinut \"asistenta juridica gratuita si totala\" de la judecatorie ... (vezi toată discuția)
Avocat angajat - onorariul delus cont- nesemnat niciun angajment! monatedys monatedys am angajat telefonic un avocat din Bucuresti , pentru a ma reprezenta in un proces si care pina am depus onorariul in contul sau era ff amabil, iar dupa ... (vezi toată discuția)