avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copilul meu!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copilul meu!

Poate obtine tatal custodia unei fetite de 5 ani,in conditiile in care dispune de casa,slujba,conditii de trai si educatie decente?Cea care a parasit domiciliul conjugal folosind copilul ca razbunare este sotia,nedispunand de nici un fel de mijloace pentru o crestere in conditii decente si in interesul copilului.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:50, 15 Mai 2018
Poate avea sanse dar depinde si cum se va apăra mama la proces.
Ele de regula isi angajează avocat si castiga iar tatii consideră că se descurcă ei singuri...
Dacă mama nu este interesată de copil șansele dvs. sunt foarte mari dar daca este interesată va fi un proces dificil...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil util util Care sunt sansele de obtinere a custodiei copilului ( fetita 10 ani ) de catre tata, in cazul in care mama a parasit caminul conjugal, traind in concubinaj cu ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor la tata alinavor alinavor Tatal copilului se lupta in instanta sa obtina custodia copilului.Va rog sa imi ziceti daca are vreo relevanta pentru castigarea procesului daca depun la dosar ... (vezi toată discuția)
Este urgent,va rog- protectie copil orfan dana797 dana797 Buna ziua,as vrea sa va expun problema noastra in speranta ca ne puteti ajuta sau indruma macar Fratele a murit intr un accident de circulatie,in urma ... (vezi toată discuția)