avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am o intrebare pt o fetita minora
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am o intrebare pt o fetita minora

Am o fetita in clasa a 7 si o colega ia taiat o bucata buna de par . PE CINE POT SA TRAG LA RASPUNDERE ,LA CE FAPTA SE INCADREAZA ,CUM SE NUMESTE FAPTA SI CINE POATE RASPUNDE PT CE IA FACUT FETEI MELE .MULTUMESC .
Cel mai recent răspuns: pandurustelica , utilizator 21:58, 15 Mai 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil batut la scoala de catre elevi, pasivitate conducere Razvangabi Razvangabi buna ziua ......o intrebare va rog...imi puteti spune ce as putea sa fac deoarece am o fetita care termina clasa a x si de vre-o luna este batuta in fiecare zi ... (vezi toată discuția)
Incalcare sau nu a unei hotarari dascal emilia dascal emilia fostul sot are dreptul prin hotarare judecatoreasca sa o ia pe fetite noastra in vizita la domiciliul lui,prima intrebare -daca el e la serviciu au dreptul ... (vezi toată discuția)
Cine raspunde pentru răutate si rea intentie Mioara Crucianu Mioara Crucianu Nepotica mea de 9 ani în timp ce se întrecea în clasa,în pauză,o colega cu care a a mai avut probleme a întins piciorul si a pus piedică în mod ... (vezi toată discuția)