avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Restituire permis auto după 3 ani
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Restituire permis auto după 3 ani

Buna ziua! Am o intrebare: în anul 2015 în martie mi-a fost suspendat permisul auto pe o durata de 30 de zile pentru o depășire neregulamentara. Suntem în 2018 iar eu nu am fost sa ridic permisul de la politie nici acum din varii motive. Cu ce acte ma prezint? Având in vedere perioada de 3 ani, îl mai pot primi? Sau trebuie sa fac iar scoala? Am auzit mai multe variante și nu știu ce sa fac. Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Permis anulat! Costy87 Costy87 Buna ziua! În anul 2005 am obținut permisul de conducere iar în 2007 am fost depistat în stare de ebrietate la volan si mi.a fost suspendat pe o perioadă ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda rutiera + permis suspendat xyz1 xyz1 Astazi am depasit un logan de politie inafara localitatii, acesta circula cu 65-70kmh iar limita era 90kmh. Dupa 500m a venit dupa mine cu girofarele si mi-a ... (vezi toată discuția)
Mi s-a suspendat permisul auto pentru 0.24 alcool in aer expirat ContSters139070 ContSters139070 Buna, mi s-a retinut permisul auto pentru alcool in aerul expirat, mi-a iesit 0.24, pe data de 21 03 si as dori sa stiu daca e obligatoriu sa dau testul ala ... (vezi toată discuția)