avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Care este diferența dintre o Intreprindere ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Care este diferența dintre o Intreprindere Individuală plătitoare și una neplătitoare de TVA?

Care este diferenta dinte o intreprindere individuala ca platitor de TVA si una fara platitor de Tva care sunt avantaje si dezavantaje?
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 22 Mai 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: kosmy_getta@yahoo.com , utilizator 12:53, 21 Mai 2018
Cine sunt clientii d-voastra?
ca si clienti sunt persoane fizice si prea putin agrourii fiind vorba de o intreprindere individuala cu profil agricol dar tot ce cumpar cumpar cu tva
Clientii nu pot recupera TVA-ul din facturile d-voastra, deci nu merita sa va inregistrati in scopuri de TVA.
Ultima modificare: Luni, 21 Mai 2018
Ioan Petru Butariu, Contabil
MULTUMESC!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Platitor sau nu de tva pisiasof pisiasof Buna ziua, suntem o firma mica aflata la inceput de drum, am achizitionat produse cu TVA. Noi ne-am inregistrat ca fiind neplatitori de TVA. Ne putem recupera ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa comenzi online jacko jacko Buna ziua, din septembrie anul trecut am inceput sa efectuez comenzi pe internet, ( site-uri din UK si SUA, in principal imbracaminte si incaltaminte) pentru ... (vezi toată discuția)
Platitor sau nu de tva emilpiros emilpiros Am o mare dilema si nu gasesc pe nimeni sa ma ajute. Am infiintat o intreprinder individuala pentru vanzari pe internet. problema e cu plata TVA. Din cate am ... (vezi toată discuția)