avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pe ce perioada voi avea permisul suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pe ce perioada voi avea permisul suspendat

Am baut seara ,iar a doua zi la 10 am plecat cu masina ,am mers sa bag combustibil si iesind din peco ma oprit politia,unde a rezultat ca aveam o alcolemie de 0,52 ,nu am stiut ca va iesi ce am baut cu o seara inainte,Ce se poate intampla?
Am primit amânare aplicare pedeapsa cu 10 zile de apel daca nu se face apel cat mai durează sa îmi recuperez permisul? Va mulțumesc.
Mergeti sa legalizati hotararea si dupa sa va recuperati permisul.
Sa înțeleg ca trec cele 10 zile si pe urma merg sa legalizez hotărârea. Întrebarea este exsista un termen?sau o legalizează pe loc??

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Mergeti sa legalizati hotararea si dupa sa va recuperati permisul.

Mergeti si vedeti, nu am de sa stiu cum se procedeaza la instanta unde ati avut dvs procesul, probabil o sa dureze cateva zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis pentru alcool, redobândire Elena Dorina Duta Elena Dorina Duta Buna seara astăzi mi sa suspendat permisul pe 90 de zile pentru alcool este prima suspendare in cit timp pot merge pentru a face testarea? (vezi toată discuția)
Dosar penal la prima abatere pentru alcolemie Valentina Livia Valentina Livia Bună ziua, va rog frumos dacă mă puteți ajuta, soțul meu a plecat cu mașina băut (doar bere dar cantitate mai mare) a fost oprit de organul poliției ... (vezi toată discuția)
Art335alin2-cp VIOREL1991 VIOREL1991 am fost prins conducand baut 0,42 in etilotest la probele de sange mia venit rezultatul de 0,80 mi sa suspendat permisul pentru 90 de zile.La 3 sapatamani am ... (vezi toată discuția)