avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxe si impozite
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxe si impozite

Buna ziua. . Trebuie SA inmatriculez o Masina si IMI trebuie PE o hartie o stampila de la taxe si impozite de la Primarie. Bun . Problema e ca doamnele de acolo spun ca nu pot SA Puna stampila PE Motiv ca fostul proprietär cetatean Roman Stabilität in Germania, nu a declarat la primarie respectiva ca a avut autovehiculul PE numele lui si ca nu a platit impozit PE el si ca Mai are si o amenda neplatita . . Mentionez ca EU am platit toate darile necesare mie. . . este legal sau nu?. VA rog SA ma ajutati.
Cel mai recent răspuns: balut camelia , utilizator 11:49, 30 Iunie 2018
vanzatorul trebuia sa declare masina la taxe si impozite
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Iunie 2018
balut camelia, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate obtienere certificat fiscal?!?! julaikos julaikos Buna ziua,ma confrunt cu o mare problema si sper sa fiu indrumat cat mai bine pentru a o putea rezolva : -am achizitionat o masina,inmatriculata in romania,am ... (vezi toată discuția)
Ce fel de tara e asta? emil6702 emil6702 Am cumparat un auto adus din afara. I-am facut RAR-ul, ITP-ul, insa la Primarie sunt obligat sa aduc eu vanzatorul pt ca nu s-a inregistrat cu el si trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare - adeverinta falsa cristina1328 cristina1328 Buna seara! Am cumparat o masina renault laguna 2 an 2002 motor 1,9dci inmatriculat in romania pentru prima data la data de 12,01,2008 primul proprietar fiind ... (vezi toată discuția)