avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna.ziua.am.o.intrebare. ma.poate obliga cineva sa accept o.mostenire?de exemplu.dc eu.am.poprire pe venituri.si.imi.pot pune.si.pe.bunuri.mobile.si.imobile.viitoare in.'cazul in.care decedeaza unul.dintre.parinti.eu.pot renunta la dreptul.de.ai.mosteni..in.favoarea surorii.mele.sau sunt.obligata sal.accept si.asa sa ajunga sami.fie luat bunul.din.proprietate?mtumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Mostenire debite ContSters139791 ContSters139791 buna ziua am urmatoarea speta sotul contracteaza in timpul vietii , casatorit fiind, mai multe credite, la un mom dat decedeaza, sotia nu a participat in ... (vezi toată discuția)
Mostenire datorii de catre copii danescumihaela14 danescumihaela14 Buna ziua Cine mosteneste datoriile unui pensionar care plateste o datorie unei alte persoane prin popriere lunara din pensie? Pensionarul nu are bunuri ... (vezi toată discuția)
Informatie cu privire la cei care gireaza cu casa Andreea_Maria081 Andreea_Maria081 Buna seara! Am un caz in familie, in care parintii a 2 copii (baiat si fata), pentru a o ajuta pe fata cu un imprumut bancar, au girat cu casa. Intre timp, ... (vezi toată discuția)