avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am nevoie de autorizatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am nevoie de autorizatie

Demolarea zidurilor apartamentului ele fiind din gips carton .si reconstruindule din cărămidă.

Cel mai recent răspuns: Marian George , utilizator 19:11, 17 Mai 2018
Cred ca da ! Ei doresc sa se asigure si sa verifice, ca nu sunt afectate structurile de rezistenta. In astfel de situatii si manoperele se desfasoara intr-o anumita succesiune si anume umplerea peretelui demolat se desfasoara zonat in sensul ca se demoleaza doar un perete si se umple inainte de a-l demola pe urmatorul. Cel putin asa stiu eu.
Pentru demolarea zidurilor existente si o noua solutie tehnica in vederea inlocuirii zidurilor demolate aveti nevoie de un proiect intocmit de o firma autorizata (include obligatoriu calcul de rezistenta). In baza proiectului puteti cere autorizatie de ctie. de la primarie.
Lucrarile de modificare "de compartimentare provizorie nestructurala" se executa fara a fi necesara o autorizatie de construire conform L.50/91 actualizata, art.11, lit.m si Normelor metodologice ale L 50/91 actualizata (Ordinul nr.839/2009, art.18, alin.1).

Cu un proiect de la un arhitect, nu e nici o problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reamenajare interioara apartament cf legii 50/1991 soazig soazig Am nevoie de un sfat in legatura cu aplicabilitatea legii 50/1991. La art 11 al legii sus-mentionate se specifica ca nu este nevoie de autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie nicole852107 nicole852107 buna ziua,vreau sa repar o cladire si sa-i schimb destinatia,este vorba de un grajd.vreau sa-l repar,si sa-l mansardez.in aceasta,sa fac o ... (vezi toată discuția)
Inchidere balcon geamuri glisante makay007 makay007 Buna ziua, este necesara autorizatie de la primarie pentru inchiderea unui balocon cu geam glisant ? Am inteles ca pentru termopan este necesara autorizatie. (vezi toată discuția)