avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen intampinare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen intampinare

Buna ziua, pe data de 03.05.2018 am primit "Comunicare adresa" pentru a depune intampinare in termen de 15 zile. Care este ultima data la care se poate depune intampinarea?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:42, 17 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Termenul legal este de 25 zile dar instanța îl
poate diminua în cauzele urgente.
Se calculează pe zile libere!
Până pe 19 o puteți depune la registratura sau prin serviciul
poștal cu confirmare primire.
Intampinare la ce anume? Daca este vorba despre cererea de apel termenul este de 15 zile (care se calculeaza pe zile libere, adica fara ziua in care ati primit hartia si fara ziua in care depuneti intampinarea). Insa mai intai clarificati despre ce anume litigiu este vorba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare la cererea de chemare in judecata R.I. R.I. daca CEREREA DE CHEMARE IN JUDECATA a fost emisa pe 04.06.2019, termenul de depunere INTAMPINARE este de 25 de zile iar in perioada 24.06. - 30.08.2019 este ... (vezi toată discuția)
Termen depunere raspuns la apel sorin888 sorin888 buna ziua, am primit un apel pe 19 iunie, pe prima foaie scriid ca termenul de depunere al intampinarii este de 15 zile de la data primirii. As vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)
"comunicare adresa" este echivalenta cu chemarea in judecata? ... Iaan Iaan \"Comunicare Adresa\" este echivalenta cu chemarea in judecata? Buna ziua, am primit (data de pe plic 15.04) o \"Comunicare adresa\" (data emitere 4.04.) ... (vezi toată discuția)