avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... termen depunere raspuns la apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

termen depunere raspuns la apel

buna ziua, am primit un apel pe 19 iunie, pe prima foaie scriid ca termenul de depunere al intampinarii este de 15 zile de la data primirii. As vrea sa stiu daca aceste 15 zile sunt exclusiv ziua depunerii, sau mai clar, daca ultima zi de depunere este azi sau maine. Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 11:26, 4 Iulie 2019
Ultima zi de depunere a apelului este 05.07.2019.
multumesc !
Mâine dar registraturile instanțelor n-au zilnic vara program, așa că sunați înainte iar dacă n-au program, trimiteți întâmpinarea prin serviciul poștal, cu confirmare primire, sau prin fax!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul termen depunere intampinare la adresa comunicata de tribunal totio totio Buna ziua imi puteti spune cum se calculeaza termenul pentru depunere intampinare la o adresa comunicata de tribunal sa presupunem ca: la data de 19 august ... (vezi toată discuția)
Intampinare Dinte Dinte Buna seara! Atunci cand iti vine citatie de la tribunal, am inteles ca ai la dispozitie 30 de zile pentru intampinare. Intrebarea mea este: De cand incepe ... (vezi toată discuția)
Termen intampinare PetreMirelCatalin PetreMirelCatalin Buna ziua, pe data de 03.05.2018 am primit \"Comunicare adresa\" pentru a depune intampinare in termen de 15 zile. Care este ultima data la care se poate ... (vezi toată discuția)