avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PROGRAM VIZITA COPIL MINOR
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PROGRAM VIZITA COPIL MINOR

Buna ziua,
Am un copil de 8 ani jumatate.Acum 8 ani fostul meu sot a fost inchis in strainatate pentru furt . Ulterior dupa 2 ani am divortat si obtinand custodia exclusiv de catre mine. Acum a iesit din puscarie si doreste sa il vada dupa cum vrea el, chiar vrea sa il las pe perioada vacantei la el ceea ce eu nu o sa accept. Se duce la scoala neanuntat. Copilul nu isi doreste desi eu mereu i-am povestit si uneori au mai vb la telefon cu tatal lui. Am fost cu copilul la el acasa sa il vada . Mentionez ca momentan nu are un job,(nu a avut niciodata)nu are domiciliu propriu(sta la parinti) si nici nu a platit pensie alimentara vreodata desi a fost obligat la plata. Daca se duce si ma da in judecata judecatorul o sa ii dea drept de vizita?
Si daca da cat?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 03:23, 18 Mai 2018
Tinand cont de varsta copilului este posibil sa obtina programul aproape clasic de vizitare 2 week-enduri pe luna ,o saptamana vacanta iarna 2 saptamani vacante de vara .
Va multumesc. Deci indiferent de situatia in care el este tot o sa primeasca drept de vizita....
Si sa zicem daca copilul nu vrea sa il vada desi repet nu am vb urat despre tata lui nu i-am interzis sa vb la telefon cu el ce este de facut?
Acum in acest moment el are dreptul la vizita daca nu m-a citat in instanta pentru stabilire program? Pana cand instanta o sa stabileasca un program ,asta daca ma da in judecata, eu pot sa il duc cand pot si sa stea cat vreau eu sau chiar deloc?
Acum in acest moment el are dreptul la vizita daca nu m-a citat in instanta pentru stabilire program? Pana cand instanta o sa stabileasca un program ,asta daca ma da in judecata, eu pot sa il duc cand pot si sa stea cat vreau eu sau chiar deloc?

Alte discuții în legătură

Refuz acord de iesire din tara cand e programul de vizitare, consecinte wakeupdolores wakeupdolores Daca mama copilului doreste sa plece cu copilul din tara cand este programul copilului cu mine pot sa refuz?? Eu am un program de doua dati pe luna (de sambata ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac? - probleme cu programul de vizita Betty88 Betty88 Buna ziua, Sunt divortata si am 2 copil de 6 ani si de 3ani. La divort nu a fost hotarat un program de vizita ptr tata. Cuncubinajul meu a invitat sa vina sa ... (vezi toată discuția)
Drept de vizitare ContSters271762 ContSters271762 Fostul meu sot are drept de vizitare a copiilor in fiecare al doilea weekend de la ora 8 pana la ora 20. Ultima lui vizita a fost in luna mai, anul 2012, de ... (vezi toată discuția)