avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestatie Proces verbal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestatie Proces verbal

Buna ziua ! As dori si eu sa fac o contestatie a unui proces verbal! Ieri mi a fost suspendat permisul de conducere pe 30 de zile pt neacordare prioritate autovehicol ! eu intoarceam pe un drum cu prioritate cu scuar si nu i am acordat prioritate (de dreapta zic ei ) unui motociclist care venea de pe o strata adiacenta/secundare care avea cedeaza si obligatoriu la dreapta !! motociclistul a luat o inainte avand si semnal pus si eu am intors pe banda a 3a! totul sa intamplat pe theodor pallady bulevard cu 3 sensuri de mers ! nu a fost accident sau ceva in genul ! nu am procesul verbel fizic pentru ca am refuzat sa semnez pe motiv ca nu a vrut sa mi treaca mentiunile , iar politistul sa urcat in masina nervos fara ca procesul verbal sa fie semnat de mine sau de vreun martor !! Pot sa contest procesul verbal fara el , doar cu dovada ? sau cum pot intrat in posesia lui !!?!
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 14:42, 17 Mai 2018
...Bulevard cu 3 benzi pe sensul de mers.... Procesul verbal trebuie sa vi se comunice avand posibilitatea contestarii de la data comunicarii....
Ultima modificare: Joi, 17 Mai 2018
ContSters454516, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie pv pt neacordare de prioritate la trecere de pietoni cu scuar catalins10 catalins10 Buna ziua, Ieri 7 sept. 2009 mi-a fost retinut permisul de conducere pentru neacordare de prioritate la o trecere de pietoni prevazuta cu scuar (doua ... (vezi toată discuția)
Accident iesire sens giratoriu reynolds87 reynolds87 Intrasem in sensul giratoriu atunci cand acesta era liber. Circulam cu viteza mica pe banda 1 in acest timp alt autovehicul a intrat in sens din spatele meu ... (vezi toată discuția)