avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
bine zici nac!:D
oricum e de invatat cine vrea sa intre la scoala
oare si caile de atac trebuie invatate?:-/
Fara cai de atac
cititi mai atent legile si veti vedea ca acest examen se organizeaza anual. conf. lg. 567/2004 art 6. alin. 1
Buna, m-am hotarat sa incerc si eu la Scoala de Grefieri insa nu sunt complet lamurita in legatura cu cateva lucruri, si anume:
examenul va contine intrebari strict din materia data in tematica sau trebuie sa invatam TOT ce scrie in cartile de procedura penala si civila
din legile de la organizare judiciara trebuie sa invatam doar titlurile, capitolele sectiunile etc. date in tematica?
sper sa reuseasca cineva sa ma lamureasca si pe mine
va multumesc

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)