avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Buna as dori sa intru si eu pe forumul deschis in 2011, cum trebuie sa fac?Unde trebuie sa intru?Ma poate ajuta cineva?
Cristina, uite aici:

www.avocatnet.ro/content/for...

Avand in vedere ca topicul de fata nu mai este de actualitate cred ca ar trebui sa ne mutam in SNG 2011.
Draga Lavinia nu exista cuvantul carte cand vorbim de un cod de legi ci, doar eventual notiunea de editura care transpune in mod real ceea ce reprezinta legislatie.De exemplu pentru coduri este indicabila editura CH.Beck- depinde ce facultate in domeniu ai facut dar de obicei profesorii ofera aceasta informatie zic eu destul de pretioasa.Iar celelalte legi le gasesti de asemenea la aceeasi editura si mare parte din ele chiar in aceeasi carte.Succes si poate devenim colege!
buna tuturor :). as dori si eu sa va rog sa ma ajutati un putin daca binevoiti! sunt cursanta la SNG si as dori sa stiu in primul rand daca se afla printre voi cineva care a terminat aceasta Scoala in promotiile trecute?... poate va mai aduceti aminte sau mai aveti documentatia de la testarile unice si ma puteti ajuta cu ea....am avut ieri testare la Registratura si Secretariat (mentionez k m-am inscris la parchete!! :p) si fiind 2 grupe, facem cu profesori diferiti de unde si discrepantele de ieri :(.... am ramas foarte dezamagita caci m-am pregatit temeinic, spun eu.... va rog daca ma puteti ajuta, sa imi scrieti pe adresa lorelai.shu@gmail.com... multumesc :*

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)