avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
si eu am aceeasi intrebare.. daca examenul se organizeaza in septembrie, atunci bibliografia trebuie anuntata cu 60 zile inainte, nu? despre codul civil si penal ministrul justitiei spunea ceva de 1 noiembrie 2011, doar daca au bani de implementare, depinde de buget. florica bejinariu propunea 1 ian 2012! dar codurile de procedura ce data aproximativa au?!????? ar putea cei de la SNG sa spuna in bibliogafie ca se va invata dupa noile coduri kiar daca la data anuntarii bibliografiei codurile nu au intrat in vigoare??? ce parere aveti??

eu nu m-am apucat de invatat. majoritatea dintre voi erati pregatatiti pentru un eventual examen akm, deci v-ar conveni mai mult actuala reglementare dupa care ati invatat. eu despre codurile de procedura n-am gasit nicio noutate, data de intrare in vigoare.... voi ce stiti???
pai eu stiu ca procedurile noi intra in vigoare prin octombrie, deci normal ar fi sa se dea tot din actualele coduri chiar daca examenul s-ar anunta pt luna septembrie, sa speram insa ca va fi mai devreme:((:)
codurile modificate au intrat deja in vigoare .....
voi despre ce modificari mai vorbiti acum?
aaaa.....buna dimineata.....am citit doar ultimul mesaj penultimul l-am omis......
ar fi chiar culmea sa se modifice din nou #-oAm mai invatat odata si cu o saptamana inainte a intervenit "mica reforma a justitiei"#-o:stunned:
eu ma refeream la ."Legea 134/2010 privind Codul de procedura Civila " e total diferit noul cod, nu doar 2,3 modificari la unele articole! si n-as face fata daca as invata dupa prezentul cod, si apoi ,in 2 luni sa se skimbe si sa memorez noile informatii. mie mi-ar fi IMPOSIBIL! si nici n-as incerca! oare knd va intra in vigoare????

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)