avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Multumesc renegation!
Va rog daca poate sa imi raspunda cineva la urmatoarea intrebare:
Daca as fi incadrata ca si grefier cu studii superioare juridice, pe perioada determinata, la un Parchet de pe langa un Tribunal fara vechime in functia de grefier dar cu vechime in munca de 6 ani care ar fi salariul concret?
Multumesc.
Hello, ce faceti prieteni, ce este cu inactivitatea asta pe forum ?
Eu propun sa ne mobilizam si sa ne apucam iar de invatat; ca nu stiu la voi cum e, dar la mine cu toata PAUZA asta nu cred ca o sa recapitulez, o sa o iau de la inceput cu invatatul.
Inca o intrebare ce facem, ne mutam pe forumul deschis pe 2011 sau il continuam pe acesta?
eu v-am intrebat "cine vrea sa invete cu mine?"....in schimb nu stiam ca ati deschis forum pe 2011.....cum se numeste?multumesc.
ok, l-am gasit: sng 2011.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)