Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
pai cred ca ma vei avea ca tovaras , floare...eu ma voi inscrie chiar si in alta localitate, nu conteaza...ca si asa vroiam sa-mi schimb orasul, deci acum am ocazia...apropo, stie cineva daca pot prezenta caracterizarea de la ultimul loc de munca in copie xerox?...ca nu mi-ar placea sa fiu nevoita sa cer o sumedenie de exemplare - caracterizariX-(
Normal ca dai caracterizare - copie! II arati originalul si atat. Ca daca nu iei examenul ce faci data urmatoare cand depui iar dosarul , de unde mai iei caracterizare.... Trebuie sa mergi iar cu sarut,mana....
Da, asa e. Nici mie nu mi se pare normal sa mergi iar sa ceri aceeasi caracterizare. Ar fi pierdere de timp si un stres in plus. Merci de raspuns si sa avem noroc. Nu renuntam noi asa usor!=D>
Am si eu intrebare: care este diferenta din punct de vedere al salarizarii intre un grefier cu studii superioare angajat peperioada nedeterminata si unul pe perioada determinata. Exista vreo diferenta sau sunt remunerati la fel ?
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)