avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Septembrie asa cum ma asteptam.... mda... se pare ca au refuzat si scoaterea la concurs a unor posturi ... cam urata situatie , dragii mei!!!...
Urata de tot situatia. Cand ma hotarasc si io ca ar trebui sa-mi schimb job-ul in concordanta cu studiile se schimba toate datele problemei. Fiind calendar estimativ pot interveni si modificari, sa nu uitam ca anul trecut calendarul a aparut pe 15 decembrie cu examen in septembrie si pe 21 decembrie ca e examen in februarie. Scuzati-ma daca sper, dar sper de aproape doi ani ca in tara asta sa se schimbe ceva, pe toate planurile. Din pacate observ ca degringolada de la guvernare se regaseste in toate planurile... este inandmisibil sa te joci cu mintile, vietile, timpul pana la urma.... a unor oameni...ca e examen in septembrie, ba ca e in noiembrie acum iar in septembrie...
Ce mai pot sa spun... decat ca am suferit enorm zilele astea mai ales ca am aflat vestea cea proasta chiar vineri cand ar fi trebuit sa fie cea mai frumoasa zi pt mine: era ziua mea de nastere iar cand am citit ce s-a hotarat am simtit cum toate planurile mele s-au naruit...apoi am plans, nu puteam sa cred, sperasem prea mult ca se da in februarie si totul mi se parea cu josu'n sus...#-o...acum trebuie sa ma reorientez, nu stiu ce voi face, nici macar sa sper ca se va da mai devreme nu mai pot ...stiu ca e posibil orice dar...luna asta oricum nu se mai poate schimba nimic, vin sarbatorile, nu se va mai tine nicio sedinta, nu mai e timp. Asta e...am sperat, n-am avut noroc. Am cazut, ne ridicam, n-avem ce face si vorba prietenelor mele care m-au incurajat enorm zilele astea si le multumesc: Am sustinut acest examen si l-am picat??? Nu! Deci, n-am pierdut nimic! Examenul nu a fost niciodata fixat in luna februarie ci in cursul anului 2011!:sorry:
Ultima modificare: Luni, 20 Decembrie 2010
marione, utilizator
Parerea mea ar fi ca de acum ar trebui sa plecam la vanatoare de posturi. Cand se scot la concurs pe Curtile de Apel , hop si noi... ca pana una alta nu prea avem de ales! Apoi, daca luam, asteptam cumintei ( daca avem studii superioare) si dupa 6 luni ori crestem in grade - trepte , ori ne facem sefi ! Pana in septembrie se alege ceva de noi! Marione , e doar o sugestie... pe care eu chiar o sa o pun in aplicare incepand din ianuarie. Urmaresc portalul instantelor de judecata si imi pun dosarul . Macar stiu o treaba.... nu uit materia ca tot trebuie sa invat... ma obisnuiesc cu examenele (ca am cam uitat din anii studentiei) si... vom mai vedea pe urma. #-o:(
am tot studiat ordinea de zi solutionata si am vazut ca la punctul nr. 8
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat ocuparea pe perioadă nedeterminată a următoarelor posturi:

- 1 post la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti;

- 1 post la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti;

- 3 posturi la Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti;

- 3 posturi la Judecătoria Cluj Napoca;

- 2 posturi la Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti;

precum si mai bine de 20 de posturi la tribunalul Ilfov care se va infiinta...

voi ce ziceti de asta? oare e posibil sa se organizeze curand concursuri sau le tin pentru SNG, al carui examen de admitere inca nu se stie cand va avea loc (nici luna, nici ziua, mda...X-( )

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)