Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Eu am mers mai departe... cam pana la cazier fiscal, dupa care m-am oprit pentru ca m-a apucat asa o parere de rau, gandindu-ma cat am sa regret daca se va afisa anuntul la sng prin decembrie. Cred ca e altceva sa lucrezi ca grefier cu sng-ul facut atat ca pozitie (adica tot felul de examene de promovare) cat si ca salarizare. Poate ca nu am facut tocmai alegerea corecta dar cred ca e foarte greu sa inaintezi pe post odata ce ai fost incadrat cu studii medii plus ca este si foarte multa munca.
Lasa, poate ne va fi bine la sng!:D
Categoric ne va fi bine la SNG!:D Cand se va anunta examenul vom intra in linie dreapta...pana atunci insa nu ne ramane decat sa invatam si sa ne punem la punct cu materia astfel incat sa o stapanim bine de tot pt a nu intampina probleme de niciun fel cand va veni momentul sa fim fata in fata cu subiectele...presimt ca nu mai este mult, totul e sa gandim optimist si va fi bine!;)
=D> nac, tare ideea cu 'dupa cutremur'...sa speram insa ca 'nu se prescrie dreptul la actiune' pana atunci...:oops:
si chiar daca apare calendarul estimativ nu putem fi siguri de ceva, ca ati vazut anul trecut... in lista au trecut examenul in luna septembrie si la sfarsitul anului au afisat ca examenul este in februarie...deci#-o
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)