avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
mczena a scris:

pana acum nu am auzit de niciun caz care sa fi ramas pe dinafara, dupa expirarea perioadei. Pana la urma se gaseste calea prin care te vor definitiva pe post . Daca prinzi un astfel de post poti fi sigur ca vei ramane in sistem.
eu am auzit de un astfel de caz pt ca cunosc personal o tipa ce reusise la un examen pt grefier pe perioada determinata, iar dupa expirarea duratei a ramas pe dinafara, bineinteles promisiuni de genul - daca apare un post te vom chema inapoi- au fost o gramada, dar totusi uite ca dupa 1 an fata e tot fara serviciu si mai mult a aparut un post de grefier in aceeasi instanta dar nu a mai reusit sa ia examenul.
In concluzie: nu e nimic sigur cu posturile pe perioada determinata!
Da...te pot lamuri eu. Am participat la un astfel de concurs in vara acestui an. Nu este foarte complicat dar este proba eliminatorie si te solicita putin. Cand am dat eu era rezultatul doar cu admis sau respins. Acum am vazut ca se afiseaza notele obtinute si daca obtii mai putin de 7 esti respins. Se intra in ordinea alfabetica, ti se da o hartie format A4 cu mai multe instructiuni pe care trebuie sa le urmezi intr-un timp foarte scurt de la intrarea intr-un birou si instalarea in fata unui calculator. Nu ni s-au cerut folosirea diacriticelor. S-a dat ca si subiect redactarea unei hotarari, cerandu-se mai multe operatiuni privind formatul documentului, caracterele folosite, redactarea in barem...apoi printarea lui. Nu imi mai amintesc exact dar cred ca am avut la dispozitie 7 min. Mie personal timpul nu mi-a ajuns. Mi-au ramas cateva cuvinte nescrise si nu ma gandeam sa fiu admisa. Am luat totusi examenul pentru ca facusem corect absolut tot ce mi s-a cerut. Trebuie sa ai noroc de o tastatura buna. Eu am nimerit una cu caracterele sterse, unele erau scrise cu oja...va imaginati ca am lucrat mai mult din instinct...a fost o nebunie. E o proba solicitanta si stresanta.
Si ai luat Angela? Dar ia mai gandeste-te nu ai avut la dispozitie 15 minute?... Cred ca ne-am nimerit la acelasi examen... nu-i speria ca te contrazic , nu au fost nici pe departe 7 minute .
interesant.spor la treaba in continuare.
se mai organizeaza concurs de admitere sng in 2011..daca da in ce perioada? multumesc ptr raspuns.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)