Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Mda, eu chiar am perioade , destul de lungi, cand nici nu mai deschid cartea.:">
Macar de s-ar sustine cel tarziu in martie.
Cu inm-ul ...e doar asa o verificare pentru mine, mai mult sa fiu tinuta in contact cu materia. Macar se stie luna in care se va sustine examenul, spre deosebire de sng.
Oare sa nu mai fie nevoie de grefieri?!:O
Io propun sa lasam naiba de zvonuri ca poate ne trezim in decembrie ca se tine in februarie si sa ne apucam de Legea 202/2010 ca intra in noiembrie in vigoare si a facut varza Codul de procedura civila... ce am invatat (nu tot, slava Domnului) tre sa stergem din neuroni si sa facem umplerea cu o gramada de modificari.
Hai fratilor, ne apucam de invatat??...ca si io am o lene cand ma gandesc ca n-am un scop real...hai sa tragem unii de altii, poate ne punem cu burta pe carte...macar pana in decembrie, ca apoi vedem noi ce o fi...
Pana una alta...weekend placut
Ma poate lamuri si pe mine cineva....la intrebari nu se admite nici o abatere de la textul de lege? raspunsul trebuie sa fie exact ca in lege? multumesc
Nu...din nefericire...raspunsurile trebuiesc date cum sunt in cod...asa cum le afiseaza ei ulterior in grila de corectare. O abatere de la cod si totul pica #-o nu se ia in considerare.Eu am dat in februarie si am fost consternata de exactitatea subiectelor.Intra pe concursuri la sng...si vezi grila de corectare din februarie....o sa te convingi.
buna ziua..am si eu o intrebare...daca termin anul viitor in toamna facultatea de drep pot sa dau examen la sng in februarie sau in martie cand se tine... daca nu o am terminata?va multumesc si spor la invatat
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)