Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Iar daca prin absurd vor adopta acest sistem inseamna ca isi bat joc! Aia nu mai este scolarizare! Si practica de care avem atata nevoie unde este?? Examen on line???? Sa-si bage mintile in cap!
Voi ce parere aveti?
M-am saturat de toate zvonurile astea stupide! Eu prefer sa astept un anunt oficial X-(
Poate doar examenul va fi online...o fi ca la examenul de conducere, cine stie: ne prezentam acolo si in fata unui calculator raspundem la niste intrebari intr-un timp scurt...apoi practica se va face in judetul de origine pt a face economie la buget, sa nu ne mai deconteze din chirie. Poate se doreste o mai mare implicare a curtilor de apel/parchete...Ma gandesc la toate posibilitatile...e posibil orice. Orcum, parerea mea e ca ar fi mai bine sa se desfasoare la Bucuresti, ca si pana acum...schimbarile astea inopinante nu-mi plac, nu mereu aduc lucruri bune..dar pana nu vedem negru pe alb nu putem stii cu certitudine...:luck:
O, ne-ai lamurit Corina ca sincer mi se parea o aberatie, cum sa dai un concurs in fata calculatorului din cod?:-/ sau probabil se schimba modalitatea de intrebari.
Nu stiu la voi cum este dar mie nici nu imi mai vine sa deschid cartea, cand nu stiu ceva concret cand se va sustine acest ex.
Va doresc la toti multa sanatate si celor care si-au serbat ziua de Sf Dumitru cu scuzele de riguare pentru intarziere, LA MULTI ANI.
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)