avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Pentru Mczena: Ai mai aflat ceva despre organizarea examenului de admitere la SNG?
Sau poate mai exista cineva care a mai auzit ceva in legatura cu examenul, va rugam sa ne spuneti si noua.
Liniste si pace.... Toata lumea e impacata sufleteste... Cei de la SNG ca nu mai sunt stresati anul asta cu examenul nostru si o noua "clasa muncitoare " iar noi ...ne-am resemnat ca nu avem ce face... Ne-am enervat,:angry: ne-am umflat de ne ieseau venele in evidenta si..fâsssss....:stunned: gata ne-am desumflat ca asta este!!! Asteptam resemnati o noua decizie care se lasa asteptata!!!:innocent:
eu am auzit k s-ar da in vara... dar nimeni nu stie exact. e enervant sa nu stii., dar oricum n-avem ce face.
de la cine ai auzit ca s-ar da in vara?
Mersi
Buna, tuturor! Am sunat la secretariat la SNG si bineinteles nimic concret, de ce oare? Eu nu inteleg nimic!#-o Parca ar fi un secret de stat! Suntem primi interesati si vizati de acest examen e normal sa ne intereseze si sa cautam anumite raspunsuri. Numai ca ei nu inteleg asta si nici nu-i intereseaza. Concluzia: nu se stie decat ceea ce s-a anuntat, adica examenul se amana pentru anul 2011. Nimic altceva. Pentru mai multe detalii trebuie sa asteptam anul 2011. Eu m-am impacat cu ideea sper insa sa sustinem acest examen la inceputul aului , prin februarie, martie, nu in toamana, ar fi prea de tot. Cert e ca noi trebuie sa continuam sa invatam , sa repetam, pt ca ar fi pacat sa uitam tot ceea ce am invatat pana acum! Asadar, spor la invatat si nu va dati batuti! Va veni si timpul nostru!

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)