avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Si daca nu au nevoie de grefieri de ce Curtile de Apel organizeaza separat concursuri pentru ocuparea unor posturi vacante de grefieri?
nu stiu fratilor, dar daca va mai amintiti cineva spunea pe forum ca s-a dat liber curtilor de apel sa organizeze examene pentru luna noiembrie.
la noi in judet au fost doua posturi scoase la concurs pe perioada determinata (nu m-am inscris ca io visam la SNG) in septembrie. Din judetul meu trei persoane au avut 9,33, prin urmare trebuiau sa imparta doua posturi la trei. S-a luat in considerare mai intai nota cea mai mare la procedura penala si unul dintre cei trei a luat un post (la judecatorie, in conditiile in care mai era si un post la tribunal). Mai ramaneau doi cu note identice la toate cele trei materii. Ce credeti voi... astia au mai scos un post, tot pe perioada determinata si l-au OFERIT unuia dintre cei doi...ca sa impace si capra si varza...in conditiile in care acest ultim post nu era inclus in anuntul initial facut de Curte. Sa mai ai incredere in aceste asa-zise concursuri organizate de curtile de apel?!
Pentru Nac:
Te-ai hotarat ce o sa faci?
Dai examen la INM sau astepti organizarea examenului la SNG?
M-am hotarat, dau la inm....si astept si examenul de la sng....prin 2014X-(
....si cred ca pentru anul urmator voi lua in calcul si baroul;)

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)