avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Lav-Cris a scris:

O informatie neoficiala: 5 decembrie=D>

Ne-ai bagat in ceata!!!#-o 5 decembrie ce???:worthy: INM? SNG? CE?:O
nac a scris:

Caile de atac nu sunt in tematica...parca

Mda...asa este ...mea culpa... B-):">
Mai sigur 5 decembrie INM... La SNG, cum am mai spus, se aude ca examenul va fi in primele luni din 2011 (ianuarie sau februarie). Sursele mele sunt din cadrul SNG. Acum daca iar vor „constata” in decembrie „ca nu sunt locuri” pentru inceputul lui 2011... asta este. Cred totusi ca atunci cand l-au amanat meritam macar ca pe langa „anul 2011” sa fi mentionat si perioada, inceputul anului, septembrie, cum era pana acum... etc...
Daca in ianuarie se prezuma a fi examen la INM credeti ca existi sanse sa organizeze in scurt timp, adica in februarie, examen la SNG?
Nu e timpul prea scurt?
Stie cineva daca o sa se scoata ceva posturi direct pe Curte de Apel - pentru Curtea de Apel Brasov ?
corina ciurea a scris:

Daca in ianuarie se prezuma a fi examen la INM credeti ca existi sanse sa organizeze in scurt timp, adica in februarie, examen la SNG?
Nu e timpul prea scurt?
Stie cineva daca o sa se scoata ceva posturi direct pe Curte de Apel - pentru Curtea de Apel Brasov ?

...pai si in anii trecuti cum era?;)...se organiza in august examen INM iar in septembrie, SNG. Chiar se si intercalau pt ca stim cu totii cat dureaza admiterea la INM cu toate probele ei la un loc.B-)

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)