avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
nac a scris:

mike11 a scris:

Un bun prieten mi-a spus ca citez: " sigur, sigur se va organiza concurs la SNG in februarie".
Eu voi sustine concursul de admitere la INM in ianuarie, dar iau in calcul si SNG-ul, in eventualitatea unui esec la INM...

Prietenul tau e din '' interior''sau doar a auzit un zvon?:(
Cel mai mult mi-e teama de varianta ...septembrie.:((

E de pe-acolo, ca sa spun asa...Oricum, tot ce mi-a spus el pana acum, neoficial, s-a adeverit...
Eu, personal, nu pot sa bag mana in foc ca va fi in februarie...doar v-am comunicat si voua ce mi-a spus el
Nu ne ramane decat sa asteptam sa vina perioada nov-dec pentru a avea si confirmarea oficiala...:(
mike11 a scris:

Te referi la actiunile in realizare, in constatare si in constituire de drepturi?

Prea complex!!! Limiteaza-te stric la cod, de parca ai fi la examen la SNG!:P
Hai , zi!!!B-)
floare de gheata a scris:

mike11 a scris:

Te referi la actiunile in realizare, in constatare si in constituire de drepturi?

Prea complex!!! Limiteaza-te stric la cod, de parca ai fi la examen la SNG!:P
Hai , zi!!!B-)

Pai, nu stiu...
1. pricipale, accesorii, incidentale ( in functie de calea procesuala aleasa de parte)
2. in realizare, in costatare, in constituire ( in functie de scopul urmarit)
3. patrimoniale, nepatrimoniale

nu inteleg ce trebuie sa spun...:sorry:
sau...poate
cererea de chemare in judecata, intampinarea, cererea reconventionala

hai, spune!:D
mike11 a scris:

sau...poate
cererea de chemare in judecata, intampinarea, cererea reconventionala

hai, spune!:D

ASA MAI.... ASA.... din cod colega ca asa ne dau domnii la examen! Daca scriai ce mi-ai scris mai sus sigur nu te punctau... Offf...

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)