avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Monitorul oficial, intri pe site si acolo deschizi e-monitor.Le gasesti acolo, te descurci tu.
Invata, dar nu se mai da anul asta examen, urmareste site-ul csm sau discutiile de pe forum. Bafta.
Purple Girl a scris:

Buna, urmaresc de ceva timp acest forum si azi in sfarsit am hotarat sa ma alatur celor care s-au inscris in cursa pt SNG. Sper ca postez unde trebuie, nu de alta dar nu sunt deloc obisnuita cu forumurile.:">
Va rog mult, daca stie cineva, ma intereseaza de unde pot downloada legile necesare la organizare judiciara....ma refer la cele care au toate actualizarile, pt ca pe google am cautat dar am gasit numai cu modificari pana in 2008,2009......iar regulamentele nu le-am gasit....va multumesc anticipat!!!!

Buna! Bine ai venit! Citeste paginile din urma de pe forum si vezi ca este o colega care ti le poate trimite in format electronic, nu-i mai retin numele! ...
Multumesc frumos! am cautat pe paginile forumului si am gasitttt :D. Dar de pe e-monitor nu le puteam downloada....mi le gasea si imi arata doar numele(sau poate nu stiu eu). In fine, am reusit in final, acum tot ce mai trebuie este sa mi le listez si sa ma apuc..........de o saptamana tot zic ca ma apuc........si tot aman, din tot felul de motive tampite.Am aflat ca nu se mai da anul acesta, dar vreau sa ma apuc de invatat...pt ca este destul de mult si eu invat fff greu......si cine stie poate se hotarasc cei de sus sa tzina ex in februarie si ma prinde nepregatita :">.Din cate am citit pe aici multi dintre voi v-ati apucat de multiisoor de citit.Asta mai ma ambitzioneaza umpic ca sa va ajung din urma.NU de alta dar sa pot sa dezbat si eu probleme alaturi de voi :D......sa nu fiu offtopic.
Mai ne auzim.Va doresc tuturor weekeend placut.....!!!!!
Buna, tuturor! Scuzati-mi absenta, dar dupa vestea "frumoasa" pe care ne-au aruncat-o in fata chiar aveam nevoie sa-mi iau acea vacanta la care renuntasem pentru a invata la acest examen. Acum cu forte proaspete ma reapuc de invatat caci pana la urma tot vom da acest examen, putin mai tarziu, dar il vom da. Trebuie sa luam lucrurile cu calm si sa mergem inainte!
Am asa o presimtire cum ca se va organiza tocmai in septembrie 2011!;)

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)