avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Cum adica din ce traiesc angajatii SNG? Ei sunt judecatori sau grefieri formatori.
@mczena
Desigur k sunt formatori, cum era sa omit aceasta activitate a lor?B-)...insa ar trebui sa se concentreze si asupra celeilalte activitati, si anume, organizarea examenului pe care noi il asteptam atat...asta in cazul in care ii intereseaza, daca prezinta interes pt ei. Altfel, incet, incet, isi vor pierde din prestigiu si incredere.:P...si nu e putin lucru.

Dar, 'om vedea ce va fi!:luck:
Ieri am vorbit cu un cursant SNG despre ce se mai aude de examen si mi-a confirmat si el faptul ca se discuta pentru primele luni din 2011. Si eu cred ca se va tine in la inceputul lui 2011 (adica nu tocmai in septembrie)...probabil pe langa structura anului 2011 se asteapta si bugetul alocat pentru sng, caci aici e buba...bugetul...in functie de el vor stabili si numarul de locuri. Simpla scuza ca nu sunt posturi a fost ... o scuza... foarte multi grefieri au intrat la pensie vara aceasta pentru a nu avea pensia afectata de scaderea salariului cu 25%.
pai si cei care termina fac anu asta? ei nu vor avea sansa sa dea ex??!! ar fi nedrept fata de ei!! ce credeti vor fi 2 examene in 2011 ?? k eu nu cred. eu cred, k dak s-a r fi gandit sa organizeze ex la inceputul anului, ar fi specificat luna. si nu doar se amana pt 2011. e mult prea vag " se amana pt 2011". poate k nici ei nu stiu inca, dar faza k nu sunt locuri... mai degraba nu sunt bani si prefera sa-i exploateze la maxim pe cei deja incadrati.sau vor sa vada cati se mai pensioneaza, si dak fac fata ceu cei ramasi... sau poate sa gandesc sa revina la data obisnuita a ex, in tomna, k akm lucrurile nu sunt pe fagasul lor, si se gandesc sa revina la rutina lor, asa cum s-au obisnuit: examen in tomana! voi ce spuneti?

nu stiu ce sa zic...sper... pentru binele nostru sa fie la inceputul anului caci pana in septembrie mai eeeeeeeeeeee...#-o
Apoi... daca bugetul le va permite vor putea organiza doua examene caci cei admisi la inceputul anului 2011 vor putea incepe imediat cursurile. Nu vor mai fi conditionati, cum au fost cei care au luat examenul in februarie 2010, de finalizarea cursurilor celor intrati la sng in septembrie 2009.
Trebuie sa speram si sa urmarim ordinea de zi a CSM-ului de la sfarsitul acestui an. Pana atunci... mai vorbim si ne mai dam cu parerea... ce altceva putem face?!

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)