mczena a scris:
Nu vreau sa va supar si mai tare. Dar la pag. 96 din data de 2 august v-am spus de probabilitatea ca acest lucru sa se intample, adica examenul sa nu se mai sustina. Si v-am spus si cauza: lipsa de bani- ca de obicei in tara asta.! Pentru ca asta se discuta acolo la curtea de apel. De persoane din Csm sau care aveau legatura cu CSM/ul. Se pare totusi, tot din discutii auzite va spun, ca in nov. vor organiza curtile de apel concurs. Cel putin cea de la buc in mod sigur. Deja judecatoriile din subordinea ei dau deja listele cu posturile vacante de grefieri.
ok, multumim mczena, oricat ne-ar fi de greu apreciem gestul tau de a ne tine la curent cu noutatile, fie ele bune sau rele!:(
insa... eu nu'nteleg o chestie...din mom ce curtile de apel organizeaza concurs, atunci care mai este rostul SNG???? k tot amanand la nesfarsit examenul asta, angajatii SNG nu vor mai avea cum sa-si justifice activitatea. Acum e bine caci seria curenta inca nu a terminat dar dupa decembrie incolo ce va fi? somaj tehnic pe perioada nedeterminata, sau ce? :closedtopic:
Oricum, ca tara am ajuns intr-o situatie ridicola rau de tot!X-(