avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
nimeni nu cred ca se asteapta sa devina regula, doar ca... la ce lipsa de personal este acum , speram si noi... intr-:D:Do minune:duh:
multumesc floare , ce mai faci ? personal sunt foarte suparata ca sa amanat acest examen dar tot raul spre bine , tu ai mai sustinut acest examen ?
nu zic ca nu ai dreptate floare de gheata....dar sa speram ...ca va fi cat mai repede...dar... cine mai stie...numai bine
janina drula a scris:

multumesc floare , ce mai faci ? personal sunt foarte suparata ca sa amanat acest examen dar tot raul spre bine , tu ai mai sustinut acest examen ?

nu , examen la SNG nu! urmariti hotararile plenului .
Buna, urmaresc de ceva timp acest forum si azi in sfarsit am hotarat sa ma alatur celor care s-au inscris in cursa pt SNG. Sper ca postez unde trebuie, nu de alta dar nu sunt deloc obisnuita cu forumurile.:">
Va rog mult, daca stie cineva, ma intereseaza de unde pot downloada legile necesare la organizare judiciara....ma refer la cele care au toate actualizarile, pt ca pe google am cautat dar am gasit numai cu modificari pana in 2008,2009......iar regulamentele nu le-am gasit....va multumesc anticipat!!!!

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)