Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
:(( Buna colegi! Ce mai pot zice am ramas fara cuvinte la propriu. Poate veti rade de mine , dar am izbucnit in plans. Chiar se poate sa-si bata joc in halal asta de noi? Si eu ca si voi mi-am pus toate sperantele in acest examen. Nu pot sa cred in ce tara traim si se mai intreaba "mai marii tarii noastre" de ce toti tinerii pleaca din tara asta. Dar de ce ai avea motive sa mai ramai in afara de faptul ca aici ai familia si prietenii? Faci o nenorocita de facultate unde iti tocesti nervii si coatele si dupa ce termini ce faci.....? Astepti sa gasesti un servici, cum nimeni nu se prea uita la cei fara experienta....mai astepti putin. Ce mai astepti? Un anunt al unui examen in care iti pui toate sperantele. Ce se intampla? Te apuci de invatat, te stresezi, esti mereu agitat si apoi ....... surpriza! Examenul se amana. Mai asteapta putin, de parca nu ai asteptat destul! Ce tara! Si ne mai intrebam de ce oare toate tarile merg inainte si noi ramanem in urma sau chiar mergem inapoi. Ce dezamagire! #-o:((
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)