avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
mare pacat
Ce dezamagire, multi ne-am pus speranta in acest examen.
Parca traim intr-o tara a haosului, acum se spune ceva si miine altceva.
ce sa mai zicem, draga Maye... mai e ceva de zis?
ori am vazut eu prea multe si nu ma mai mira nimic, ori m-am invatat cu genul asta de "schimbari", desi e grav, si nu mai am reactii.
imi vine sa ma dau cu fundu de pamant, la propriu!!!
la fel ca noi toti, contam pe nemernicul asta de examen, si chiar credeam in el.
probabil ca e un complex de factori la mijloc: pe de o parte banii putini, si nu putem nega sau ignora, pe de alta parte, or fi locuri putine, intr-adevar, si nu se justifica efortul deocamdata.
sau poate admit ca si-au cam luat-o in freza cu inm-ul si vor sa se mai reculeaga, sa nu mai gafeze atat de grav, inainte de o noua iniativa de genul.
cert este ca "ne-au facut-o", recunoasteti! daca nu ar fi vorba de viitorul meu, mi-as introduce membrele inferioare in secunda doi...
va salut!
capul sus... o sa vina in curand si timpul sa valorificam ce am acumulat si discutat pana acum! seara buna, colegi!
Sincer...nu ma asteptam la o astfel de solutionare...Ce sa spun... Si eu mi-am pus mari sperante in examenul asta in luna noiembrie, acum... mi-a incurcat toate socotelile, dar... voi astepta noua data! Pana atunci... citim dragi colegi nu sub presiunea timpului ci pur si simplu degajat!:belay:
Si este o vorba din popor... jucam cum ne canta altii !...
Ultima modificare: Vineri, 10 Septembrie 2010
floare de gheata, utilizator
MayeMaye a scris:

Cum un nou examen in ianuarie? Unde? La inm? La sng? Unde ai vazut ema?

[ link extern ]
ruleaza pagina pana jos, scrie chiar la sfarsit...
Ultima modificare: Vineri, 10 Septembrie 2010
Emanuela Malinescu, Consultant resurse umane

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)