avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Pentru cei interesati, aveti admitere la INM pe 21 noiembrie 2010. Intrati pe sedintele plenului solutionate =D>
Buna!
Floare, e vorba de intrare direct pe post ...magistratura...cu 5 ani vechime.
aaaa......da.... pacat. :">Ma bucuram pentru voi!;)
Mai oameni buni, io nu mai inteleg nimic. Aceeasi persoana, cursant SNG, care mi-a spus acum doua saptamani ca la SNG se va da la inceputul lui 2011, astazi mi-a spus asa...citez: „Cand s-au cerut locurile vacante de grefier la curtile de apel pentru examenul din noiembrie s-au primit doar 13 locuri, foarte putine pentru organizarea examenului (logic zic io). Acum se discuta despre sustinerea examenului in septembrie... si se vorbeste ca scoala va incepe abia in 2012, adica in ianuarie”. Daca este adevarat...tre sa recunosc ca sunt foarte dezamagita si derutata si satula de tara asta pana peste cap. Voi ce credeti? Ce-ati mai aflat?
mczena tu ce-ai mai aflat...parca tu ai spus prima ca se aude de septembrie 2011...nu?!
Nu imi vine sa cred... Ce-i nebunia asta??? Pai cei de la curtile de apel au sau n-au trebuinta de grefieri ( pentru toate celelalte ramuri)??? Si daca n-au de ce se mai vaita de munca, fratilor???:foottap::worthy::hammer:

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)