avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vanzare masina
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vanzare masina

Am o societate si o masina pe aceasta,a venit momentul sa o dau si am gasit un cumparator pers fizica care vrea sa o cumpere!Acum vine intrbarea "Se poate vinde masina daca eu am dat pe ea in germania 7000 euro sa o vand la pers fizica cu 1500 de euro+tva???
Ultima modificare: Vineri, 30 Octombrie 2009
brosteanu_andreicodrut, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters69724 , utilizator 18:40, 30 Octombrie 2009
Pretul de vanzare va fi: pretul de intrare in contabilitate-amortizarile+1% (cel putin). Ati putea sa o vindeti cu 1500 euro, daca ati avea un document justificativ din care sa reiasa ca a fost avariata in asa fel, incat o vindeti la pret de fier vechi!;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare auto de pe societate catre pers. fizica alice53 alice53 Buna ziua, societatea vrea sa vanda auto catre pers. fizica dar in evidentele contabile nu este amortizata complet: se poate vinde pe factura si intcomi ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina fier vechi ionut8888 ionut8888 cat iau pe o masina la ier vechi si daca pot sa o vand daca nu este pe numele meu dar am toate actele la ea (vezi toată discuția)
Tva auto mail_man mail_man Buna ziua Am achzizitionat o masina second-hand in 10.2008 din Germania cu pretul net de 12000 de euro pe firma la care nu am platit TVA urmand ca el sa fie ... (vezi toată discuția)