avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Banca in curtea școlii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Banca in curtea școlii

Buna ziua Ma numesc Negura Ana-Maria,problema mea este legată tot de o banca cu masa,problema este ca se situează pe proprietatea unei scoli,automat pe terenul statului,banca este amplasată lângă gardul Curții mele,este gălăgie toată ziua,chiar și după ce se termina orele de curs apar la banca asta fel de fel de copii,adolescenți care beau,fumează,asculta muzica și au un limbaj foarte “colorat”,am mers la poliție,acolo tot ce pot sa fac este sa reclam pe cineva,ceea de îmi doresc este sa dispară banca aceasta,de la poliție am fost trimisa la domnul primar care are competentă sa mute banca respectiva,de jumate de an ma rog de dumnealui sa o mute dar numai promisiuni,nu se face nimi,am un copil mic care nu poate dormi din cauza gălăgiei și care este nevoit sa audă tot felul de înjurături,va rog frumos sa îmi Spune-ți ce asi putea sa fac,la cine sa apelez,va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 12:14, 18 Mai 2018
Si eu consider ca raspunsul organelor de politie a fost corect. Doar autoritatile locale pot dispune reamplasarea acelei banci.
Incercati sa faceti reclamatia la primarie in forma scrisa, aratati ce demersuri ati mai facut pana acum. Nu uitati sa intocmiti reclamatia in doua exemplare. La depunere, o inregistrati, pe exemplarul dvs. sa fie nr. de inregistrare.
Functie de raspuns, mai discutam. Nu uitati sa ne spuneti pe forum, pe acelasi topic.

Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deranjarea liniștii publice stefan1903 stefan1903 Buna ziua! De curând peste drum de casa unde locuiesc s a deschis un loc de joaca pentru copii. E dezastru cum răsuna muzica de obicei după amiaza și in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am doua probleme dupa cum urmeaza: vecinul 1: muzica ... DenisB07 DenisB07 Buna ziua, Am doua probleme dupa cum urmeaza: Vecinul 1: muzica la maxim in primul interval de \"ore de liniste\" zilnic ... de vreo doua saptamani. ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii aclaudiu98 aclaudiu98 Buna ziua! Locuiesc la un bloc,avand apartament proprietate personala. Locuitorii blocului au pus mana de la mana si in fata blocului au construit doua ... (vezi toată discuția)