avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Alocație copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Alocație copil

Cum pot schimba titularul alocației copilului? Eu și tatăl lui nu suntem căsătoriți iar alocația este pe numele lui, el are adresa la fosta soacra și aceasta ia alocația copilului meu, ce pot face in legătura cu asta este dreptul copilului meu nu al ei
Cel mai recent răspuns: Ami1234 , utilizator 14:54, 18 Mai 2018

Ami1234 a scris:

Cum pot schimba titularul alocației copilului? Eu și tatăl lui nu suntem căsătoriți iar alocația este pe numele lui, el are adresa la fosta soacra și aceasta ia alocația copilului meu, ce pot face in legătura cu asta este dreptul copilului meu nu al ei

Îmi Răspunde cineva va rog!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie Ami1234 Ami1234 Cum pot afla dacă alocația a fost ridicată? Alocația vine la domiciliul tatălui copilului și el îmi zice ca nu a ridicat-o dar nici nu vrea sa mergem la ... (vezi toată discuția)
Schimbarea titularului de alocatie Eumiria Eumiria Aș dori să schimb titularul alocației copilului meu deoarece nu mai dau de fostul concubin nu am fost căsătoriți și aș vrea să știu dacă am nevoie ... (vezi toată discuția)
Cum schimb alocatia copilului de pe numele tatălui pe numele mamei în cont bancar Cristina  Iulia Cristina Iulia Bună ziua. Cum pot sa schimb alocatia copilului de pe numele tatălui pe numele mamei(eu). Specific noi nu am fost căsătoriți și nu suntem (vezi toată discuția)