avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna..cum trebuie sa formulez o petitie catre judecator cu unele lucruri cu care nu sunt de acord de exemplu;pastrarea numelui de casatorie dupa divort;parasirea tarii de catre minora pana la varsta de 18ani;si drepul de a vizita minora si de a tine legatura cu ea.multumesc
Buna seara,
De principiu ar trebui sa formulati intampinare la cererea de divort.
Daca nu sunteti in divort atunci ... luati legatura cu un avocat care sa va sprijine.
Buna....dansa a inaintat actiunea de divort am vb cu avocatul dansei referitor la cerintele dansei (padtrarea numelui de casatorie dupa divort si problema cu fata ) dansul mi a zis sa fac o cerere cu nemultumirile mele si sa o depun la judecatorie iar eu nu stiu cum trebuie sa formulez aceasta cerere multumesc

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,
De principiu ar trebui sa formulati intampinare la cererea de divort.
Daca nu sunteti in divort atunci ... luati legatura cu un avocat care sa va sprijine.

Dvs nu vorbiti cu av partii adverse care nu ate nici un interes sa va sfatuiasca vb cu un av ales de dvs caruia ii solicitati o consultatie.O sa primiri din partea instantei o adresa in care o sa va comunice actiunea si atunci o sa faceti o intampinare in care scrieti ce vreti dvs .
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Mai 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii despre divort! Alice85 Alice85 Care sunt primii pasi pentru pentru a intenta un divort la casatoria cu copii minori? Multumiri. (vezi toată discuția)
Model intampinare divort gabriela serbanescu gabriela serbanescu buna ziua, va rog , daca se poate, un model de intampinare divort la judecatorie, fara acordul partilor. multumesc. (vezi toată discuția)
Nu sunt de acord cu divortul dancerhd dancerhd Sotia a inaintat cerere de divort ,primul termen 06.04.2011 in cerere ca motive sunt enumerate: datorita geloziei sale a devenit insuportabil, avand parte de ... (vezi toată discuția)