Sa va adresați unui av pt ca in urma unei consultații sa stiti ce puteti sa cereți,ce sanse aveti etc.Puteti sa pregătiți actele de care o sa veti nevoie,certificat casatorie original,certificate nastere minori,sa pregătiți un martor are sa sustina povestea dvs.Succces.
Primul pas este formularea unei cereri!
Însă pentru ca petitul cererii să dea glas, în cel mai înalt posibil, năzuințelor dvs, este reomandabil să contractați serviciile unui avocat.
in cazul in care considerati ca nu va puteti intelege sa divortati de comun acord, la notar, va trebui sa va adresati judecatoriei de pe raza unde se afla ultimul domiciliu comun.In cadrul actiunii de divort se va discuta si problema minorilor- locuinta, custodie, program de legaturi personale cu parintele cu care nu vor mai locui si pensia alimentara.
Divort la notar
oanamaiu
Eu si sotul meu vrem sa divortam de comun acord si am intes ca se poate si la notar, avem si un copil minor (3 ani) si vrem custodie comuna. Vrem sa stim ce ... (vezi toată discuția)
Custodie minor
reborn
Am 36 de ani si am format un cuplu impreuna cu sotia timp de 15 ani. Ne-am casatorit in 2000. Fetita noastra s-a nascut in 2003 in Romania. Mama locuieste cu ... (vezi toată discuția)