avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Informatii despre divort!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Informatii despre divort!

Care sunt primii pasi pentru pentru a intenta un divort la casatoria cu copii minori? Multumiri.
Ultima modificare: Luni, 4 Martie 2019
Alice85, utilizator
Sa va adresați unui av pt ca in urma unei consultații sa stiti ce puteti sa cereți,ce sanse aveti etc.Puteti sa pregătiți actele de care o sa veti nevoie,certificat casatorie original,certificate nastere minori,sa pregătiți un martor are sa sustina povestea dvs.Succces.
Ultima modificare: Luni, 4 Martie 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Primul pas este formularea unei cereri!
Însă pentru ca petitul cererii să dea glas, în cel mai înalt posibil, năzuințelor dvs, este reomandabil să contractați serviciile unui avocat.
Ultima modificare: Luni, 4 Martie 2019
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat
in cazul in care considerati ca nu va puteti intelege sa divortati de comun acord, la notar, va trebui sa va adresati judecatoriei de pe raza unde se afla ultimul domiciliu comun.In cadrul actiunii de divort se va discuta si problema minorilor- locuinta, custodie, program de legaturi personale cu parintele cu care nu vor mai locui si pensia alimentara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort la notar oanamaiu oanamaiu Eu si sotul meu vrem sa divortam de comun acord si am intes ca se poate si la notar, avem si un copil minor (3 ani) si vrem custodie comuna. Vrem sa stim ce ... (vezi toată discuția)
Acte divort ContSters325125 ContSters325125 buna ziua. Ce acte trebuiesc pt un divort cu minori? la judecatorie sau la notar. (vezi toată discuția)
Divorþul fãrã acord intre soþi Maria Mandru Maria Mandru Vreau sa divortez însă soţul nu este de acord.Avem şi un copil de 1 an.Cum trebuie sa procedez ? Pentru custodia copilului trebuie sa fac cerere?Ce acte ... (vezi toată discuția)