avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Codul 170, alin.2
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Codul 170, alin.2

Buna ziua,
Am si Eu o problema, nu stiu daca Ma puteti ajuta, insa totusi incerc!
Locuiesc momentan in Germania si sotul meu a fost Implicat si acuzat intr-un furt la Serviciu. Prima Data i-a venit acasa un document prin care il Chema in Data de .. la Politie sa dea declaratie, iar Acum i-a venit un Document direct de la Staatsanwaltschaft cu Strafprozessordnung 170 abs. 2.
Stiti cumva ce Este acest document si ce vrea sa Spuna mai exact? Am tradus noi pe Internet, insa Dorim sa auzim si ceva legal, de la cineva cu Experienta.
Astept raspunsul dumneavoastra cu mare interes. Va Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 17 Mai 2018
Flori2015, utilizator
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 22:29, 17 Mai 2018
Este chemat la procuror sa dea declaratii. Trebuie sa se duca. E spre binele lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzata de furt fara dovezi concrete impotriva mea adrianamoldovan29@gmail.com adrianamoldovan29@gmail.com Am lucrat La o Firma de infiermiera in Austria. Am fost repsrtizata La o Familie. Am lucrat ca infiermiera la o batrana din Martie pana in octombrie Cu o ... (vezi toată discuția)
Credit cu acte false ionutdj ionutdj buna ziua am si eu o problema care ma macina foarte rau, si anume in anul 2011lucrand la casa unei cunostinte, acesta auzinduma ca ma descurc foarte greu cu ... (vezi toată discuția)
Furt intre rude just_codrin just_codrin Acum cateva zile o prietena m-a rugat sa o duc cu masina mea pana la apartamentul in care locuia cu sotul ei ca sa isi ia cateva lucruri personale (haine, ... (vezi toată discuția)