avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Recurs curtea de apel
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Recurs curtea de apel

Buna ziua. Am avut o speța cu APIA centrală si locală (Călărași) privind acordarea de fonduri europene după executarea investiției.
La tribunal am pierdut iar la curtea de apel soluția pe scurt este: RESPINGE RECURSUL CA NEFONDAT. DEFINITIVA!
Întrebarea este dacă se mai poate face ceva in situația asta?
Mulțumesc anticipat
Ultima modificare: Vineri, 18 Mai 2018
????????????? Nu gasesc numa, utilizator
Cel mai recent răspuns: ????????????? Nu gasesc numa , utilizator 09:46, 18 Mai 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete masa- sanatate ContSters378881 ContSters378881 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns... Sindicatul Sanitas din Spitalul de Urgenta Alexandria a dat in judecata Spitalul pt tichetele de masa. Din ... (vezi toată discuția)
Ce sa inteleg din hotararea data de curtea de apel? muraruelena muraruelena - litigiu de munca. La Fond, angajatul a castigat in parte procesul impotriva angajatorului. Tribunalul a admis ,în parte, contestaţia . Modifică ... (vezi toată discuția)
Solutie tribunal greșită? 1979Florin 1979Florin Buna ziua. Am o nelămurire in legatura cu un proces in care am fost parte. Am castigat la fond, iar in apel la Tribunalul Ilfov solutia este de respingere ... (vezi toată discuția)