avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vă rog frumos să îmi spuneți ce se poate ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vă rog frumos să îmi spuneți ce se poate întâmpla dacă postez pe net o convorbire telefonică cu fostul angajator

Buna ziua va rog frumos sa imi spuneti ce se poate intimpla daca postez pe net o convorbire telefonica cu fostul angajator ( evaziune fiscala .fals in inscrisuri ,falsificare semnatura declarati false .........). De curind am gasit sa ma angajez, Nu stiu cum a aflat . Incearca cu orce pret sa ma inpiedice sa ma angajez .MULTUMESC
Ultima modificare: Duminică, 20 Mai 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:36, 18 Mai 2018
In procesele civile, inregistrarile pe benzi audio sunt permise numai cu acordul celeilalte parti.
Nu postati inregistrarea daca discutia este denigratoare, ca va pomeniti cu actiune de daune morale pentru afectarea imaginii persoanei si lezarea demnitatii.
Duceti-va mai degraba la procuratura cu ele...

In ce fel va impiedica sa va angajati?

VIVIANA-CARMEN SERNI a scris:

In procesele civile, inregistrarile pe benzi audio sunt permise numai cu acordul celeilalte parti.
Nu postati inregistrarea daca discutia este denigratoare, ca va pomeniti cu actiune de daune morale pentru afectarea imaginii persoanei si lezarea demnitatii.
Duceti-va mai degraba la procuratura cu ele...

In ce fel va impiedica sa va angajati?

In convorbire este vorba ca imi plateste el somaj sa ne intelegem la o suma de bani . Cu alte cuvinte nu a facut acte corecte nu a platit contributii .Eu vroiam sa intru in somaj .El sa ocupat de Evaziune fiscala fals ...,....
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sfatul meu este sa mergeți mai întâi să consultați un avocat cu actele in fata.
Trebuie vazut exact ce ar trebui facut si care este situația concretă pe.toate laturile sale...

Pe stat nu il intereseaza viata dvs.
Pe procurori nu ii intereseaza daca răbdati sau muriti de foame.Nici nu au astfel de atribuții potrivit legii.
Ba chiar va mai baga si la închisoare daca furați ca sa mancati.
E bine să acționati în cunoștiință de cauza si nu aiurea...
Ultima modificare: Vineri, 18 Mai 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie la evaziune Gilia_stud Gilia_stud Buna seara! Imi poate spune cineva care este termenul de prescriptie pt o pers fizica, respectiv o pers juridica, pentru o evaziune pentru o suma de pana la ... (vezi toată discuția)
Contract de munca+anexe semnatura falsificata de administrator mante23 mante23 Am lucrat timp de circa 1 an de zile la o firma care ulterior a decis sa renunte la serviciile mele prin desfiintarea postului meu. Dupa ce am plecat de la ... (vezi toată discuția)