avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cod caen pt a deveni comerciant stradal
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cod caen pt a deveni comerciant stradal

Am un pfa deschis si imi doresc sa aflu daca pot obtine un cod caen pt a deveni comerciant stradal pt fructe si legume deoarece detin o autoutilitara mi as dori sa am punctul de lucru mobil si a putea sa comercializez direct din propriul autoturism.
Multumesc anticipat
Ultima modificare: Vineri, 18 Mai 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Alte coduri caen pe pfa Mary2005 Mary2005 DEJA AM UN PFA , DAR AM VOIE SA VAND DOAR HAINE SI DETERGENTI. POT SA VAND IN PARALEL LEGUME- FRUCTE PE ACEST PFA? (vezi toată discuția)
Ajutor pfa cod caen 4631 contabilitate Marius_007 Marius_007 Buna ziua, As dori sa aflu un raspuns la urmatoarele intrebari: Doresc sa deschid un pfa (cod caen 4631 Comercializare legume fructe cu ridicata), detin o ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica autorizata TARATACRRISS TARATACRRISS Fiica mea este studenta si doreste sa faca comert stradal cu bijuterii lucrate manual. Ce acte ii trebuie pentru aceasta activitate si de unde le poate obtine? (vezi toată discuția)